Slaven Musa: Nadam se da ćemo se ekipirati u ovom tjednu

Zrinjski Gošk
Zbog ranije zakazane Slobodine utakmice sa Zrinjskim za srijedu, pripremna utakmica s GOŠK-om je tako potpuno otpala.

- Bilo je takvo nevrijeme da se ni mjesec siječanj ne bi postidio, kaže trener Slaven Musa.

- Krenuli smo u trening odmah drugi dan i želimo dobro iskoristiti ovaj tjedan na Kupresu koji ćemo zaključiti 8. srpnja utakmicom s Vitezom u Vitezu.

Osim toga Lavovi imaju zakazan i meč s Veležom u Mostaru (13. srpnja), a to će biti i generalna proba pred start prvenstva.

- Utakmica je dva dana prije nego smo mi planirali generalku (15. srpnja), ali Velež nam je u nedostatku protivnika izišao ususret. Protivnik je dosta dobar, a ostaje nam još u tjednu pred Želju odigrati jednu utakmicu u Gabeli, priča Musa.

Klub još nije kompletirao igrački kadar u kojem još prvenstveno nedostaje golman te jedan veznjak.

- Imamo i dalje kontakte s golmanom i čekamo odgovor, nadamo se da ćemo to konačno riješiti. Ukupno se želimo ekipirati u ovom tjednu kako bi se mogli uigravati, očekuje trener GOŠK-a.

- Treba nam još jedan vezni igrač. Imamo kontakt sa Zrinjskim oko posudbe Rijada Kobiljara, ali to ovisi o samom igraču. Ako se on odluči za tu soluciju, mi bi ga rado prihvatili.

Ukupno je Musa zadovoljan dosad napravljenim u pripremama koje su startale 16. lipnja.

- Možemo biti zadovoljni urađenim i pristupom igrača treningu, mislim da smo i doveli nekoliko kvalitetnih, iskusnih pojačanja. Sveli smo i igrače na neki normalan broj da možemo raditi. Imamo dvadesetak dana da još popravimo sve nedostatke i pripremimo se za našeg prvog protivnika, Željezničar na Grbavici, zaključio je Slaven Musa.

Promjene u sastavu

Novi igrači GOŠK-a su: Igor Aničić (Rudar Kakanj), Mile Pehar (Olimpik), Dino Deak (Metalleghe), Stanko Cvitković, Davor Brajković, Stjepan Vego (Njemačka), Drago Krtalić (Zrinjski), Mario Marić (Neretvanac). Klub su napustili: Andrija Petrović, Nedim Mekić, Marko Sušac.

dnevni list