Slaven Musa: Bili smo bez ideje-protivnik je namirisao krv i to iskoristio

NK Široki Brijeg, Slaven Musa, Slaven Musa

Nije to nikakva kazna, već jednostavno moramo raditi i samo raditi, kako bi se ambicije poklopile s rezultatima. I sam "pukao" nakon utakmice, nezadovoljan bodom, odnosno s dva izgubljena. U igru smo ušli više prepotentno nego samouvjereno, svjesni da smo bolja momčad od Gradine, prenosi vecernji.

I jesmo, i dalje to mislim, ali nismo uspjeli probiti protivnika, čijih je sedam - osam igrača stalno bilo iza lopte. Uz to, ima Gradina 3 - 4 sjajna igrača (Hamzić, Huseinbašić, Smajlović, Tosunović...), koji su "namirisali krv" i znali napraviti pritisak, što je rezultiralo njihovim vodstvom. A mi? Uzalud je bio posjed lopte, ali nismo to uspjeli pretočiti u pogodak, dojmovi su trenera Slavena Muse: - Nakon svega, zadovoljan sam bodom nakon pogotka u 90. minuti.

Roskam je zabio, ali Roskam, kao ni suigrači nisu znali tijekom igre iskoristiti bolje prigode. Tim nas je pogotkom valjda Bog nagradio... Bez agresije nikoga se ne može dobiti, zato još moramo promijeniti pristup. Što se protivnika tiče, svi su znali što im je činiti, ali nisu to činili... Musa ipak i dalje čvrsto vjeruje u ovu momčad: - Vjerujem, ali ni u jednoj utakmici ne smijemo se ni trenutak opustiti, a nama se to stalno događa. Već u srijedu očekuje nas nimalo laka kup utakmica u Rodoču protiv Branitelja. Ni nju nećemo dobiti bez stopostotne koncentracije i zalaganja. Bit će nekih promjena u sastavu protiv Branitelja, dvije - tri... Sigurno se u momčad nakon kazne vraća Ćorić, a neke igrače malo ćemo odmoriti i rasporediti snage, kaže Musa.