Slaven Musa: Atmosfera u momčadi je odlična

HŠK Zrinjski, NK Čelik, Premijer liga BiH, HŠK Zrinjski, Igor Melher, Slaven Musa
"Igramo protiv momčadi koja nas je u prvom dijelu sezone porazila na našem travnjaku, ali smo i mi i Olimpic dosta promijenili ekipu u odnosu na tu utakmicu. Mi ulazimo u susret s namjerom da ostvarimo povoljan rezultat, a povoljan rezultat za nas je pobjeda i da tako nastavimo niz skupljanja bodova", kazao je trener Zrinjskog Slaven Musa.

Šef stručnog stožera Mostaraca neće moći računati na ozlijeđenog Marka Popovića te 'kartoniranog' Igora Žuržinova. U jesenskom dijelu sezone Žuržinov je bio jedan od najboljih igrača, tako da je njegov izostanak veliki hendikep za Zrinjski.

"Imam potpuno povjerenje u momčad kojom raspolažem, i bez obzira na kvalitetu Žuržinova, vjerujem da ga možemo nadoknaditi, komentirao je Musa.

Pouzdani vratar Igor Melher istaknuo je da ozračje u momčadi nije poremećeno remijem s Čelikom. "Atmosfera u momčadi je odlična. Sigurno nas protiv Olimpica očekuje teška utakmica, na teškom terenu, i bez obzira na to i što igramo bez dva važna igrača, vjerujem da im možemo uzvratiti za poraz u prvom dijelu sezone, rekao je Melher.

Prvi čovjek struke mostarskog kluba dobro je upoznat s kvalitetom Olimpica, koji je pratio u pripremnim susretima, ali i na otvaranju drugog dijela sezone kada je Olimpic u Čitluku bio bolji od Rudara s 1:0. "Odlaskom Raščića su ostali malo hendikepirani, jer nemaju igrača koji može okrenut leđima primiti loptu. Oni su momčad koja teži otvorenoj igri, a jedan od ključnih igrača im je Đurić, od kvalitetnih pojedinaca vrijedi još izdvojiti Muharemovića i Harbu. Koliko je naš teren težak, utoliko je njihov još gori i ako se uspijemo prilagoditi vjerujem u pozitivan rezultat", istaknuo je Musa.

Borba za Europu i dalje je posve otvorena, a vratar Igor Melher je optimističan glede nastavka sezone.

"Olimpic se sigurno može uključiti u borbu za Europu. Malo je iznenađenje poraz Borca u Trebinju, ali zna se da je Leotar uvijek neugodan protivnik. Tu smo svi u bod, jedna utakmica će odlučivati, a možda to bude naša u Sarajevu. Borac također sada ima tešku utakmicu protiv Širokog, koji je promijenio trenera. Biti će zanimljivo u borbi za pozicije koje vode u Europu.

"Da nisam optimističan ne bih se niti bavio sportom. Borba za drugo i treće mjesto i dalje je otvorena, svi smo u 'bod-dva'. S našim stopostotnim pristupom možemo svakog protivnika pobijediti, ali kada uđemo u tu utakmicu sa 95 posto možemo od svakoga izgubiti, rekao je Melher.

Utakmica Olimpic - Zrinjski igra se sutra u 15 sati na stadionu "Otoka". Sudit će Predrag Stankić iz Bijeljine.

Pogled.ba