Škola nogometa Međugorje dobila pozivnicu za jaki turnir u Stuttgartu

nk međugorje

... Stuttgartu u Njemačkoj. Rad, disciplina, ulaganje u djecu, uvjeti u kojima treniraju, stručno usavršavanje, provjereni i educirani treneri s višegodišnjim igračkim profesionalnim stažom, normalno razumijevanje roditelja za svoju djecu, rezultat je uspjeha ove škole, navode iz Škole nogometa Međugorje.

Ovaj vikend, Međugorje je osvojilo turnir u Prozoru. Tradicionalni malonogometni turnir povodom Dana Državnosti BiH, koji je se igrao u Prozoru. Međugorje je u skupini osvojio prvo mjesto.

Finale: ŠN MEĐUGORJE - MNK MAKLJEN 3:0

Nastupali su: Matej Prskalo, Mile Puljić, Antoni Bajkuša, David Milićević, Franjo Berišić, Marijan Ostojić, Dino Pehar, James Patrik Ostojić i Grgo Milićević.

Trener ekipe: Danijel Bajkuša.

Ekipa Međugorja je dobila zahvalnicu za korektno - fair play ponašanje, a za najboljeg igrača proglašen je igrač Međugorja Antoni Bajkuša. Na malonogometnom turniru u Prozoru, nastupale su ekipe iz Prozora, Bugojna, Mostara, Sarajeva, Ljubuškog, Međugorja, Gračanice, Jablanice i dr. krajeva BiH.

Čestitke našim dečkima i najboljoj školi nogometa na ovim prostorima. Osvajači turnira na upit koji je uspjeh da stalno dolaze u završnice turnira kažu:

„Uvjeti u kojima igramo i treniramo su najviše pridonijeli našem napretku u Sport centru Međugorje, malo tko ima ovakve terene i popratne sportske sadržaje na ovim prostorima Europe, a i šire".

Ovo je primjer kako se s djecom treba raditi i pokazatelj što je ova škola nogometa sve osvojila u zadnjih par godina. Ovom prilikom dječaci škole nogometa Međugorje zahvaljuju svojim roditeljima što su im omogućili da mogu trenirati i natjecati se.

Zahvaljuju se također svojim trenerima Mladenu Pervanu Mrđi, Danijelu Bajkuši, Mariju Prskalu Unani i Željku Akmadžiću Akmi i svim drugima koji na bilo koji način pomažu.

Škola nogometa Međugorje će nastupati ovih dana na jakom turniru u Zagrebu. Treba još istaknuti i pohvaliti da je škola nogometa Međugorje dobila pozivnicu da nastupa na jakom turniru u Njemačkoj u siječnju iduće godine, gdje će se od 12. do 22. 01. 2018. godine u Stuttgartu, održavati turnir za talentirane dječake iz svih krajeva Europe.

Čast nam je da ce Hercegovinu predstavljati škola nogometa Međugorje, a rezultate ove škole su neki i vani prepoznali i zapazili organizaciju, rad, disciplinu, a najviše talent djece, što pokazuju i rezultati ovih zadnjih godina ove škole nogometa u Hercegovini.

Pozivnica za Stuttgart u Njemačkoj podrazumijeva, da je ekipi Međugorja plaćen smještaj, obilasci grada, hrana i sve što se tiče igranja na turniru, navode iz Škole nogometa Međugorje.

Večernji list BiH