Sjajna vijest za hrvatske navijače: Proširen kapacitet Poljuda!

Hrvatska zemlja, Poljud, HNK Hajduk, Europska liga, Split, Poljud, trener Hajduka , Damir Burić, policija, Split, utakmica, prodaja ulaznica, rasprodane ulaznice, ulaznice

Hrvatski nogometni savez pustio je putem interneta u prodaju dodatne ulaznice za utakmicu Hrvatska - Mađarska koja će 10. listopada biti odigrana na stadionu Poljud u Splitu.

Dodatni kontingent ulaznica omogućen je jer dio ulaznica kupljenih putem interneta nije plaćen u propisanom roku, a dio ulaznica vratili su UEFA i Mađarski nogometni savez. K tomu, oko 500 sjedalica ugrađeno je na mjestima gdje su bile iščupane, pa se proširio i maksimalni kapacitet stadiona, piše gol.hr.

Prodaja dodatnih ulaznica omogućena je isključivo putem interneta od utorka 8. listopada na ovoj poveznici. Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice. Osim svojih podataka kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice.

Prodaja ulaznica internetom uključuje osobno preuzimanje na blagajni Spaladium Arene od 12:00 do 18:00 sati, a na dan utakmice od 12:00 do početka utakmice.