Širokobriježani u velikom broju podržali akciju Škripara

NK Široki Brijeg, Mlada Boleslav, Škripari, NK Široki Brijeg, rođendan, NK Široki Brijeg, Škripari, FK Velež, Škripari, Humanitarna akcija
Već prvog dana mnogobrojni Širokobriježani, članovi Škripara, te članovi NK Široki Brijeg i članice ŽNK Široki Brijeg su podržali spomenutu akciju.

- Veoma smo zadovoljni tijekom akcije. Odziv je odličan, kako naših članova, tako i ostalih sugrađana i prijatelja, što uvijek posebno veseli. Mi smo uvijek težili tome da sve ovo što radimo ima neku veću svrhu, pa tako nije zanemariv broj humanitarnih akcija, darivanja krvi, pa evo i nedavne potrage za nestalim Josipom. Ove šalove smo svakako planirali prodavati, odavno se čekaju, potražnja je standardno bila velika unaprijed i kad smo čuli za malog Luku jednostavno smo rekli da će se prodavati za istu cijenu, ali da će dio ići za liječenje našeg bolesnog sugrađanina. Igrači nogometnog kluba su podržali akciju. Rezervirali su 30 komada šalova, koje će preuzeti kad se vrate s priprema u Turskoj. A akciju su podržale i naše nogometašice, poručili su Škripari za ABCportal.

Vrijedi istaknuti kako je odmah po povratku s priprema juniorske reprezentacije nogometašica ŽNK Široki Brijeg Katarina Ljubić s trenerom Ivanom Kvesićem došla podržati akciju i nabaviti navijački rekvizit najdražeg kluba.

Akcija se nastavlja večeras (subota) u terminu od 18:00 do 21:00 sat u prostorijama kluba navijača Škripari (prostor u stadionu Pecara, preko puta benzinske crpke Ina). Cijena šala je 15 KM.