Široki želi tri boda protiv Veleža, na Pecari postavljeni brojači gledatelja

Zrinjski- Siroki
Pokazalo se u dosadašnjem tijeku prvenstva da favorizirane momčadi nisu lagano rješavale utakmice, bilo je dosta iznenađenja, a mi to, uz ozbiljan pristup želimo svakako izbjeći na Pecari i upisati sva tri boda prije prvenstvene stanke", kazao je na konferenciji za novinare Davor Mladina, šef stručnog stožera NK Široki Brijeg.

Jure Ivanković je, pak, ustvrdio kako je "Velež u problemima, ali nas to ne smije zavarati". Dodao je kako je riječ je o dvoboju dvije momčadi koje se odlično poznaju i koje se vole nadigravati, ali Široki Brijeg je kvalitetniji rival i uz pravi pristup ne bi smjelo biti problema na putu do pobjede, prenosi Jabuka.tv.

Pritom, za očekivati je da, nakon "kreativne krize" protiv Željezničara i Zrinjskog, ponovno "procuri" kada su u pitanju golovi i igra prema naprijed.

Iz Veleža je najavljen organiziran dolazak stotinjak navijača, dakako da Široki Brijeg očekuje znatno veću i bučniju potporu sa, za vjerovati je, ponovno dobro ispunjenih tribina. Gostujući navijači bit će smješteni na istočnoj tribini, "Škripari" na sjeveru, a na ovoj tribini u funkciji će od ove utakmice biti i brojači gledatelja tako da će i djeca plaćati ulaznicu po 1 KM (na jugu je za djecu ulaz besplatan).

Izravan televizijski prijenos je na Areni Sport.