Široki na praznoj Pecari dočekuje Slobodu

NK Široki Brijeg, priopćenje, FK Sarajevo, NK Široki Brijeg, Azmir Husić, milorad lale, koronavirus

U okviru 13. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine nogometaši Širokog Brijega od 17 sati na svom će travnjaku dočekati momčad Slobode.

Plavi sa Pecare ovoga puta biti će bez podrške navijača, zbog kazne Saveza koji je Široki Brijeg kaznio na dvije utakmice bez gledatelja.

Bez obzira što Sloboda u Široki dolazi potresena financijskom krizom i u velikim problemima, može se očekivati čvrsta i borbena utakmica.

-Imali smo puno problema u pripremi utakmice protiv FK Sloboda Tuzla, nekoliko vrlo bitnih igrača je ozlijeđeno ili suspendirano, poglavito na desnoj strani. Međutim, bez obzira na sve, nama je sutra na Pecari pobjeda imperativ. Moramo se odlučno postaviti od prve minute i što prije trasirati put prema pobjedi. U kakvom god sastavu zaigramo, vjerujem kako ćemo pokazati kvalitetu i pobijediti. Ovo je vrlo bitna utakmica za nas. S tri boda iz nedjeljnog susreta učvrstili bi se u sredini tablice, nastavili put prema povratku u sami vrh i sigurnije dočekali gostujuće utakmice protiv FK Radnik Bijeljina i FK Sarajevo, kazao je Josip Barišić u najavi utakmice.