Široki će protiv Kairata odigrati muški i hrabro

NK Široki Brijeg
Trener NK Široki Brijeg Goce Sedloski i igrač Dražen Bagarić izrazili su u srijedu optimizam uoči utakmice između Širokog i FC Kairata koja se igra na Pecari u okviru 1. kola kvalifikacija Europske lige, ocijenivši kako je u takvim utakmicama potrebno odigrati čvrsto i muški te koristiti sve prilike.

- Otkad smo dobili Kairat za protivnika dosta vremena smo ga analizirali i pratili. Pogledali smo igrače i trenere te stručni štab. Dobra su ekipa, imaju pojedince koji mogu riješiti utakmicu (...). Sutrašnju utakmicu ćemo odraditi korektno uz potporu naše publike koja mora biti naš 12 igrač - kazao je Sedloski na konferenciji za novinare uoči utakmice, naglasivši pritom kako će njegovi igrači ostaviti srce na terenu.

- U ovakvim utakmicama nećemo imati puno šanse, moramo zabijati, a nazad ne smijemo griješiti - dodao je.

Trener Širokog kaže kako ne sumnja u svoje igrače koji će svoju spremnosti i igračke sposobnosti pokazati sutra na terenu.

- Oni su po proračunu favoriti, ali u nogometu se igra 11 na 11. Mislim da će moji dečki odigrati muški i hrabro - ustvrdio je.

Dodao je i kako će na današnjem treningu odlučiti s kojih 11 će istrčati na teren.

Istovremeno, Bagarić je upozorio na moguće greške jer se one, kako kaže, kažnjavaju. Isto tako spomenuo je i ozračje u momčadi, koje je po njegovim riječima, odlično.

- Trebamo se bacati na svaku loptu i odigrati muški, a svi oni koji istrče sutra će dati 150 posto od sebe - naglasio je.

Sedloski smatra da je Kairat u svojevrsnoj prednosti s obzirom na to da je prvenstvo u Kazahstanu već počelo.

Ocijenio je kako svaku utakmicu želi pobijediti kao trener, ali da momčad treba biti strpljiva i pobijediti sebe.

Dodao je kako je igrao puno izazovnih utakmica te da su igrači ti koji su "sutra spremni pokazati pravo lice".

Utakmica između Širokog i FC Kairata na rasporedu je od 20.30 sati.