FOTO  Široki Brijeg: Sva tri boda ostaju na Pecari

press nk široki brijeg

 Za poželjeti je da tako bude i u subotu na Pecari u još jednoj velikoj utakmici u koju „Plavo-bijeli" ulaze s treće, a „Plemići" s druge pozicije na prvenstvenoj ljestvici. Uza sve, ni jedni ni drugi nisu se još odrekli titule, s obzirom da je do kraja još puno bodova u igri, međutim daljnji rasplet događaja mogao bi u mnogome ovisiti o ishodu subotnjeg susreta.

- Želimo prikazati dobru igri i uzeti tri boda. Dolazi nam Zrinjski koji neće kalkulirati, obje momčadi će biti otvorene do kraja i očekujem utakmicu na razini one posljednje koju su ove dvije momčadi odigrale na Pecari - kazao je na konferenciji za novinare šef stručnog stožera Goran Sablić.

Nema sumnje da će biti veliki izazov doći do pobjede u najvećem derbiju, no Sablić je pun povjerenja u svoje izabranike.

- Maksimalno vjerujem u dečke. Sve utakmice na Pecari odigrali smo jako kvalitetno i uz napadačku igru, malo tko nam je uspio parirati. Ne vidim razloga da se takav učinak, s ostajanjem bodova na Pecari, ne ponovi i protiv Zrinjskog, makar našega velikog rivala izuzetno respektiramo. Budemo li mi na očekivanoj razini, mislim da ćemo na kraju biti zadovoljniji konačnim ishodom derbija", zaključio je trener „Plavo-bijelih".

U prvenstvenoj stanci momčad je osvježena, sanirana je većina problema, a i uvjeti za igru u nastavku prvenstvene utrke trebali bi biti puno bolji nego u zadnjim kolima, što bi svakako trebalo ići u prilog momčadima poput Širokog Brijega, koje gaje kombinatornu i napadačku igru. Što se, pak, tiče sastava Širokog Brijega za subotnji dvoboj, Sablić ga nije želio otkriti novinarima, istaknuvši kako još ima određenih dvojbi, posebice kada je u pitanju pozicija na lijevom krilu, javlja službena Facebook stranica kluba sa Pecare.

Foto: Facebook/igraj.siroki