Široki Brijeg slavio s 2:0 protiv kazahstanskog prvoligaša

široki.-branitelj
... u prvoj pripremnoj utakmici u Turskoj. Pobjeda "Plavo-bijelih" apsolutno je zaslužena, dominirali su gotovo cijelu utakmicu, a otpor momčadi trenera Jozefa Vukušiča uspjeli su slomiti u nastavku, s tim da je pobjeda mogla u konačnici biti i još uvjerljivija.

Samo su početne minute protekle u ispitivanju snaga da bi zatim Široki preuzeo inicijativu, ali u prvom dijelu ipak bez konkretne završnice. Početak drugog dijela bio je učinkovitiji, neuništivi Wagner sjajnim je udarcem s dvadesetak metara u 51. minuti zatresao mrežu Shakhtera za vodstvo "Plavo-bijelih" 1:0. Definitivna potvrda trijumfa izabranika Slavena Muse stigla je u 78. minuti kada je Ivan Krstanović nakon solo prodora povisio vodstvo Širokog Brijega na 2:0. Ispostavilo se na kraju da je to bio i konačan rezultat utakmice s kojom trener Slaven Musa može biti sigurno zadovoljan, a u kojoj je koristio usluge dvadesetorice igrača, s tim da su početna jedanestorica igrala do 60. minute, a onda su u igru ušla devetorica novih, s tim da su na travnjaku od onih koji su započeli utakmicu ostali tek Bralić i vratar Soldo.

ŠIROKI BRIJEG: Soldo, Bralić, Kožul, Barišić, Karačić, Landeka, Ivanković, Wagner, Buhač, Menalo, Kresinger (od 61. minute igrali su još: Krstanović, Baraban, Pandža, Marković, Pehar, Ćorić, Sesar, Crnov, Ćorluka).

abcportal.info