Široki Brijeg krenuo sa pripremama

Branko Karačić, NK Široki Brijeg, Branko Karačić, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, Branko Karačić, Branko Karačić, NK Široki Brijeg, KUP BIH, NK Široki Brijeg, prozivka, NK Široki Brijeg, Branko Karačić, Branko Karačić, otkaz, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, Branko Karačić, NK Široki Brijeg, Branko Karačić
Trener Karačić je pozdravio okupljene igrače te ih uputio i na prvi pripremni trening, odnosno lagano trčanje po igralištu.

Par minuta kasnije trener Karačić se obratio i okupljenim novinarima te iznio par razmišljanja, kao i najavu ambicija za proljetni dio sezone. Uglavnom mediji su informirani o predstojećoj pripremnoj fazi gdje su kod postojećeg kadra priključena i sedmorica juniora koji bi trebali proći pripreme sa prvotimcima. Široki će dio priprema odraditi u Antaliji (Turska) gdje su već dogovorene i dvije prijateljske utakmice. Sve ukupno Široki će odigrati najmanje 9 utakmica u fazi priprema a zadnja provjera pred nastavak prvenstva bit će u Mostaru protiv Zrinjskog.

-Nećemo se libiti reći da su naše ambicije vrlo visoke, želimo osvojiti prvenstvo i Kup. Neće biti nimalo lako ali ja vjerujem da Široki ima kvalitete i znanja da to možemo napraviti. Spremat ćemo se upravo za to. Većinu smo prvenstva proveli na prvoj poziciji i želimo se što prije vratiti na istu. Prva prvenstvena utakmica je protiv Željezničara u gostima i želimo je dobiti. No, međutim ta utakmica je važna ali ne vjerujem da je presudna za osvajanje prvenstva. Drago mi je da smo ekipi priključili i nekoliko juniora i volio bih da neki od njih budu konkurenti za mjesta u momčadi. Mislim da dolazi njihovo vrijeme jer biološki sat je neumoljiv i neke će igrače u budućnosti upravo mladi morati zamjeniti. Na njima je da se dokažu- riječi su šefa Karačića.

Na današnjoj prozivci su se pojavili svi očekivani igrači izuzev dvojice Brazilaca- Marciana i Jefthona koji bi se trebali pojaviti za dan dva. Također, na prvom treningu je bio i novo pojačanje Jurčević koji bi trebao upotpuniti desni bok Širokobriježana. Po riječima Karačića radi se o odličnom igraču od kojeg se podosta očekuje u nastavku prvenstva. Prvenstveno pojačavanje ionako odlične obrane te probojnost po desnom boku.

ABCportal.info