Široki Brijeg: HNK Mladost u nedjelju starta sa natjecanjem!

HNK Mladost Široki Brijeg, Široki Brijeg
Okupljenim medijima su se obratili članovi užeg rukovodstva kluba kao I neki od igrača. Predsjednik kluba Andro Hrkać upoznao je medije o planovima kluba kao I svim aktivnostima vezanim za natjecanje ali I financiranje. Po njegovim riječima klub je potpuno amaterski i zasad imaju potporu Grada Širokog Brijega, gradonačelnika i još nekih prijatelja. Klubu za ovu sezonu nije ni potreban nekakav veći proračun a neke stvario oko prijevoza I ostalih troškova već su rješene pa za ovu sezonu ne očekuju nikakve problem tog tipa. Hrkać je dodao kako su nekadašnji golman Širokog Tomislav Bašić i Toni Šunjić igrač njemačkog Stuttgarta donirali dio opreme klubu i usput im zahvalio.

Jedan od trenera ili bolje reći kondicijski trener Hrvoje Vukoja je podsjeti da je interes igrača koji bi željeli zaigrati u HNK Mladost bio doista velik ted a je napravljena selekcija od dvadesetak igrača koji bi činili okosnicu kluba u natjecateljskoj sezoni. Vukoja je rekao da je ekipa potpuno spremna za ovu razinu natjecanja I da se iskreno nada da će sljedeću sezonu igrati u višem rangu.

Ilija Skoko i Mate Ćavar su dvojica optimističnih igrača koji bi trebali istrčati u prvih jedanaest već u nedjelju kad je I službena premijera (nedjelja, 20. rujna), kada će u Drinovcima odigrati susret 1. Kola MŽNL-e s istoimenim domaćinom (početak u 16 sati). HNK Mladost će u predstojećoj sezoni 2015/16. Sudjelovati u Međužupanijskoj ligi klubova s prostora Zapadnohercegovačke i Hercegbosanske županije.

Na presici je predstavljen grb I dres novog širokobriješkog kluba...

FOTO Ivan RAMIĆ

ABCportal.info