Široki bolji od Tuzla Citya, Bagarić donio pobjedu

Škripari na utakmici
"Plavo-bijeli" su na startu zadnje trećine natjecanja u Premier ligi BiH zasluženo svladali Tuzlu City. Gol odluke postigao je Bagarić u 33. minuti. Nakon ubačaja Ćorluke i odbijene lopte od strane vratara gostiju Nurkovića bio je najprisebniji u gužvi i iz blizine pogodio za, pokazalo se, konačnih 1:0.

Uz ovaj gol, sam Bagarić imao je još barem dvije dobre prigode za zgoditak, no ili nije bilo preciznosti u samoj završnici, ili je Nurković dobrim intervencijama spašavao goste. Tako je u 26. minuti napadač domaćih prebacio vratara Tuzle, ali ipak bez gola, a u 45. povukao je sjajnu kontru i dobro šutirao, ali je Nurković obranio.

U nastavku susreta Široki Brijeg je, kao i u prvom dijelu, imao posjed i napadao, dok su gosti čekali na svoju prigodu iz kontre, ali je nisu dočekali. Enin je bio zamalo neprecizan u 66. minuti, dok je Markovićev udarac s 12-13 metara tri minute kasnije obranio Nurković pa nije bilo promjene rezultata.

ŠIROKI BRIJEG - Stadion Pecara. Gledatelja 700. Sudac: Kaljanac.
STRIJELCI: 1-0 Bagarić (33).
ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Kvesić (46. Marić), Barišić, Franjić (80. Petrović), Babić (59. Turčin), Eliomar, Ćorluka, Kovačić, Bagarić, Marković, Enin. Trener: Sedloski.
TUZLA CITY: Nurković, Crnkić, Stojčev (65. Hajrović), Šarčević (52. Burić), Karjašević, Kojić, Čomor (69. Sesar), Stjepanović, Brekalo, Ubiparip, Zlatković. Trener: Varešanović.

ABCportal.info