Senzacionalno! Hrvatska je pred povijesnim uspjehom o kakvom nogometne velesile mogu samo sanjati

Mario Mandžukić
Uh, kakav bi to bio pothvat, povijesni rezultat, neviđeno dosad! Ne bude li u uzvratima četvrtfinala Lige prvaka iznenađenja, Hrvatska će u sva četiri polufinalista imati predstavnika. Štoviše, to će imati jedino Hrvatska i Brazil, piše Goal.

Računica je sljedeća: Juventus, Monaco i Real napravili su ogroman korak i u tim bi dvobojima bilo iznenađenje da ne očuvaju te prednosti u uzvratu. Dok je Atletico kako nakon ždrijeba, tako i nakon madridskih 1:0 (blagi) favorit protiv Leicestera.

Nažalost, zbog teških ozljeda Šime Vrsaljka i Marka Pjace, taj dvojac neće sudjelovati do kraja sezone, ali računajući igrače koji su prijavljeni za drugi krug Lige prvaka, ostvare li se predviđanja da se u polufinale plasiraju Juventus, Real, Atletico i Monaco, sva ta četiri kluba imaju u rosteru Hrvate!

Argentinci i Talijani 'padaju' na Realu, Portugalce, Francuze i Urugvajce nema jedino Juventus, a Atletico nema Kolumbijca. Od ta četiri kluba, Francuzi imaju predstavnike samo u Monacu i Realu, a Nijemci u Realu i Juventusu.

Pa čak i ako Barcelona šokira Juve na Nou Campu, u ovoj priči ishod će za nas ostati isti... Još jedan dokaz kakva je Hrvatska nogometna sila!