Senijad Ibričić se vraća u Hajduk? - 05.02.2015

Senijad Ibričić, Senijad Ibričić, Hajduk, Senijad Ibričić, Hajduk, Senijad Ibričić, Hajduk, Hajduk, Senijad Ibričić, Igor Tudor, Senijad Ibričić, Hajduk, Senijad Ibričić, Senijad Ibričić, genova, Senijad Ibričić, Senijad Ibričić, Hajduk, Senijad Ibričić, fk tuzla city
Po informacijama koje smo prikupili nakon Tudorova odlaska mnogo toga će ovisiti o novom treneru:

1. S novim stručnjakom možda se promijeni stav glede Tomislava Kiša i Marka Bencuna. Obojica imaju ugovore o posudbi i neće ih se tek tako moći vratiti, ali oni su igrači Hajduka na koje se za proljeće nije računalo.

2. Nikola Žižić bio je kap koja je prelila čašu. Stoperu Krke je 27 godina, Tudor ga je tražio, a Nadzorni odbor donio odluku da ga ne želi dovesti. Stav Hajduka je bio da ako je potreban stoper, onda se moglo zadržati Mateja Jonjića, a u klubu ionako ima mladih, nadarenih braniča. Kad je čuo da mu niti njega ne žele dovesti - Tudor je odlučio otići.

3. Čak je i raskid s Mislavom Anđelkovićem bio tema jer se nakon prodaje Filipa Bradarića otvara i pitanje zadnjeg veznog.

4. Ono što će navijače Hajduka sigurno najviše zanimati je da će novi trener Hajduka (tko god to bio) najvjerojatnije moći računati i na dolazak Senijada Ibričića. On je trenutno igrač Kayseri Eriyesspora i spreman je najmanje proljeće odigrati u Hajduku. Ibričić je bio najbolji igrač Hajduka u sezoni kada se pod Stankom Poklepovićem izborilo plasman u Europsku ligu, a onda je njegov transfer u Lokomotiv Moskvu klubu donio 5 milijuna eura. Nakon odlaska iz Hajduka Ibričić je nastavio redovito dolaziti u Split, na turnir Torcida kup je dovodio i suigrača iz reprezentacije BiH Edina Džeku, a sada bi se rado vratio na Poljud. S Poljuda nam potvrđuju kontakte, ali, naravno, sve ovisi o novom treneru...

dalmatinskiportal.hr