Sejo Rebac: Zadovoljan sam rezultatima NK Mostar

MNK Sofić, Sejo Rebac, Sejo Rebac, NK Mostar, Portret prvaka, Sejo Rebac, Sejo Rebac, NK Mostar, Sejo Rebac, NK Mostar, Sejo Rebac, NK Mostar, NK Mostar, Sejo Rebac

Seju Rebca ne treba posebno predstavljati. Veliko nogometno ime u bivšoj i sadašnjoj državi. Virtouz na malonogometnim terenima, jedan od najboljih u ovim krajevima, danas uspješan trener NK Mostar.

Za početak možeš li nam kratko opisati ovu polusezonu za nama?

"Polusezona koja je iza nas je bila, pa mogu reći odlična. Naši predpioniri i kadeti igrali su odličan nogomet što pokazuju rezultati, dok pioniri moraju i mogu, a siguran sam da će I biti puno bolji na proljeće. Uglavnom jedna odlična polusezona".

Jesi li ti kao trener zadovoljan rezultatima?

"Moram biti i jesam zadovoljan rezultatima pa i prezadovoljan. Mi ipak kao većina klubova nemamo neki roster igrača, ali ovi momci besprijekorno slušaju i rade što im se kaže i rezultat toga je da u našoj prvoj županijskoj ligi igramo ravnopravan nogomet sa svim ekipama. Trenutno smo u mirnim vodama i kažem zadovoljan sam rezultatiima".

Koja je to tebi generacija najviše napredovala?

"Naši predpioniri igraju trenutno odličan nogomet i zauzimaju visoko 4. mjesto i kad bi morao nekoga istaći to su oni jer iz dana u dan napreduju sve više i više, a tek će se čuti za tu ekipu i pojedine igrače. Kadeti isto tako igraju odličnu polusezonu mnogo igrača iz ove generacije na meti je većih klubova. Odigrali bi i bolje da nije bilo konstantnih ozljeda bili bi još bolji. Pioniri su moja rak rana imaju kvalitete dobro rad,  ali jednostavno nismo imali sreće u većini utakmica, ali znam da će i oni doci na svoje i na proljeće će puno napredovati".

Ima li neka utakmica koja će to posebno ostati u sjećanju iz ove polusezone?

"Svaka utakmica se pamti na svoj način, ali ako bi neke izdvajao to je svakako utakmica naših pionira sa Zrinjskim 4-4 koja je po meni ljepotica prvenstva i utakmica kadeta protiv Veleza 0-0 na kojoj smo u svemu parirali puno jačem protivniku. Svaka pobjeda naših predionira se posebno pamti jer oni se raduju kao niko tim pobjedama".

U NK Mostar uvijek je dosta talenata, pa možeš li nam nabrijati neke koji trenutno treniraš?

"Da uvijek imamo talentiranih igrača koji već godinama prelaze u veće i jače klubove, ali neka to je naša neminovnost, ali ujedno i smjernica da smo na dobrom putu. To i jeste nas cilj raditi kvalitetno sa svom djecom i usmjeravati ih u veće klubove pa tako i sada imamo mnogo talenata pravih koji siguran sam mogu igrati u puno većim klubovima. Izdvajati nekoga bio bi grijeh sve su to dobri momci koji marljivo rade i treniraju i ne bi želio nikoga uvrijediti ako ga ne spomenem . Uglavnom česti upiti za mnoge od njih gode i mnogi su na tragu Karačića, Savića, Zovke"

Kakve su ambicije u drugom dijelu sezone?

"Ambicije u drugom dijelu polusezone su jasne kao prvo nastaviti s kvalitetnim radom i to nam je prioritet, a zatim što prije osigurati, a na dobrom smo putu ostanak u elitnom rangu nogometa u županiji, te naravno svima, baš svima igračima u klubu pružiti priliku da zaigraju jer uvijek sam bio pristalica toga da svako dijete koje trenira treba da dobije priliku i da zaigra i pokaze što može".

Za kraj imaš li neku poruku za naše čitatelje?

"Za kraj pozdravio bi sve čitatelje vašega portala i poruručio im bez obzira je su li  muško ili žensko,  staro ili  mlado nađite vremena i bavite se bilo kojim sportom. Sport je zdravlje!!!".