Sedmorici hrvatskih i grčkih igrača prijeti propuštanje utakmice u Pireju

perišić

Hrvatska ima sedmoricu igrača sa žutim kartonom i njima prijeti opasnost da ukoliko u susretu u Zagrebu zarade javnu opomenu preskoče uzvratni susret u Pireju.

Od naših su u opasnosti Ivan Perišić, Marcelo Brozović, Šime Vrsaljko, Nikola Kalinić, Marko Rog, Josip Pivarić i Domagoj Vida.

Jednaka je situacija i u grčkim redovima. I kod njih sedmorici igrača prijeti propuštanje uzvratnog susreta. Suspenzija prijeti Kostasu Mitroglou, Panagiotisu Retsosu, Stefanosu Kapinu, Vasilisu Torosidisu, Mariosu Oikonomou, Kostasu Stafylidisu i Giorgosu Tzavellasu.

Grci će u prvoj utakmicu biti bez Kostasa Manolasa kojeg je Fifa kaznila utakmicom neigranja zbog kršenja pravila fair-playa, odnosno zbog toga što je namjerno dobio žuti karton.

Branič Rome je u utakmici s Ciprom u sudačkoj nadoknadi odugovlačenjem iznudio žuti karton, a kaznu je odslužio u nevažnoj zadnjoj utakmici kvalifikacija s Gibraltarom, pa je izbjegao opasnost da eventualnim žutim kartonom propusti prvi dvoboj dodatnih kvalifikacija protiv Hrvatske. No, FIFA ga je kaznila dodatno pa će ipak propustiti zagrebački dvoboj s Vatrenima, a moći će zaigrati tek u uzvratnom susretu.

Hina