Samouvjereni Musa: Odlučit će naša kvaliteta

NK Široki Brijeg, FK Željzničar, Andrija Anković, Memorijal Andrija Anković, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, FK Radnik, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, FK Željezničar, NK Široki Brijeg, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, Slaven Musa, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, Stadion HŠK Zrinjski, Slaven Musa, NK Široki Brijeg, NS BIH, NK Široki Brijeg, pripreme, Slaven Musa, NK GOŠK Gabela

. U nedjelju, jasno, žele trinaestu. Iako itekako svjesni prošlosti, na nesretni brojku i sretnu tradiciju Širokobriježani ne obraćaju pažnju, uzdaju se u - kvalitetu.
U dva posljednja duela sa Sarajevom Široki je izvukao deblji kraj, ali oba ta susreta igrala su se - na Koševu. Na red je ponovno došla Pecara, a tamo Bordo tim u prvenstvu još ne zna za pobjedu - u trinaest gostovanja u okviru zajedničke Premijer lige (od sezone 2002./2003.) Sarajevo je u Širokom samo u travnju 2009. ostalo neporaženo (1:1). Širokobriježani žele da tako i ostane, vjeruju da imaju i jake argumente za predstojeću borbu.
- Derbije ponekad odluči pogreška, a ponekad dobar potez, ali vjerujem da će u nedjelju protiv Sarajeva odlučujući detalj biti naša momčad, rekao je Slaven Musa, šef struke Širokobriježana, jedan od dvojice najuspješnijih trenera Širokog u domaćim duelima sa Sarajevom.

Musa je , kao i Ivo Ištuk, Sarajevo na Pecari tukao tri puta. Bordo tim iznimno respektira, ali svoju momčad još i više.
- Sarajevo ima nekoliko odličnih pojedinaca, ali Široki Brijeg je bolji, jači kao momčad. A to će, uz pravo ozračje na tribinama, koje će nam biti dodatni motiv, presuditi u našu korist, istaknuo je šef jesenskih prvaka.
Pa ipak, ima Musa i razloga za brigu. Nije sigurno da će u kombinacijama imati najboljeg strijelca Wagnera. Brazilca muči bolan list, pa je posljednjih dana trenirao odvojeno, smanjenim intenzitetom. Ako i zaigra, vjerojatno će ući u drugom dijelu. To nisu svi problemi...

- Dino Ćorić zbog ozljede sigurno neće moći nastupiti, dok ćemo odluku o Wagnerovom nastupu donijeti nakon preostalih treninga, najavio je Musa.
S druge strane, u kombinacije se nakon što je zbog leđa propustio dva kola vraća Mate Pehar, a on je ove sezone vrlo, vrlo važna karika u veznom redu. Vraća se i stoper Slavko Brekalo koji je odradio kartone, a ohrabrila je Musu i povratnička partija veznjaka Zvonimira Kožulja u Vitezu..., tako da se sva ova priča oko izgubljenih, upitnih i povratnika svela na onu "u svakom dobru malo zla i obratno"...

Baraban: Pritisak na nama

"Za ovakve utakmice se živi. Pritisak je, istina, na nama, ali dat ćemo maksimum kako bi osvojili sva tri boda protiv Sarajeva", mišljenje je svlačionice koje je u javnost iznio napadač Ivan Baraban, koji je ove sezone zabio samo jednom, ali bio je to važan pogodak, dovoljan za tri boda u Bijeljini.

Dnevni list