Samir Bekrić: Zrinjski ima snage da obrani naslov prvaka

zrinjski-juniori

O pripremama i očekivanjima u nastavku sezone porazgovarali smo sa Samirom Bekrićom. nogometašom koji u svakoj utakmici daje sve od sebe i koji može i mora biti uzor mladim nogometašima.

Krenule su pripreme za nastavak sezone, kakvo je raspoloženje u momčadi?

"Nakon pauze počeli smo s pripremama i moram priznati da smo se zaželjeli treninga. Raspoloženje u momčadi je odlično".

Nema Bilbije i Todorovića i još nekih igrača. Koliko će to utjecati na igru Plemića? S druge strane tu su i neki novi igrači, pa što misliš hoće li moći nadomjestiti one koji su otišli?

"Potrudimo se da mnogo ne utiče i da će novi igrači dati svoj doprinos kako bi nadomjestili njihov odlazak, Neće biti lako, ali se nadam da će uspjeti u tome".

Sarajevo bježi 5 bodova. Može li Zrinjski to nadoknaditi i ponovo obraniti naslov?

"5 bodova je dobra razlika al ne i nedostižna. Imamo snage da obranimo naslov i dat ćemo sve od sebe da uspijemo u tome".

Osim Sarajeva koga se još morate paziti?

"Osim Sarajeva sigurno da će Željo povratkom Osima imati drugu ulogu. Mnogo opasniji će biti i Široki, a Slobodu isto tako ne smijemo zaboraviti ".

Poznat si kao veliki borac za koga nema izgubljene lopte, pa otkuda motivi za takvu igru?

"Ušao sam u godine gdje drugačije razmišljam i gledam drugačije na stvari odnosno nogomet. Sada imam mnogo veću želju za dokazivanjem. Hvala Bogu dobro se osjećam i naravno da su mi trofeji veliki motiv".

Zahvaljujući tome navijači te cijene i poštuju, pa koliko ti to znači? Mostar je poznat kao gostoljubiv grad, pa nas interesira kako je tebi u gradu na Neretvi?

"Lijepo mi je u Mostaru, ljudi su jako prijatni, publika me jako cijeni i poštuje što je velika stvar, tako da se trudim svojim igrama da im se odužim na svemu".

Evo za kraj imaš li neku poruku za naše čitatelje i prijatelje kluba?

"Pozdravljam sve navijače i želim im sve najbolje u Novoj godini".

HERCEGOVINA.info