FOTO  Samir Bekrić: Vjerujem da Zrinjski može do još jedne titule

bekrić
Utakmica je to za koju se živi, i koja se mjesecima čeka. O utakmici smo porazgovarali s čovjekom koji je igrao za Željezničar, a sada je član HŠK Zrinjski. Riječ je o Samiru Bekriću koji je u ovoj sezoni jedan od najboljih igrača u momčadi Blaža Sliškovića.

Prije stanke Zrinjski je imao veliki niz bez poraza. Možete li taj niz nastaviti?

"Imali smo sjajnu seriju i ja se nadam da će ta serija se nastaviti i nakon pauze".

U subotu je derbi svih derbija kada pod Bijeli Brijeg stiže Željezničar. Kakva su Vaša očekivanja od te utakmice?

"Derbi je posebna utakmica nadam se da će publika uživati i da cemo na terenu svi pokazati pravo lice".

Po portalima se vrti snimka prošle utakmice iz Mostara kada je Zrinjski u 86. minuti gubio 0:3, a utakmica je završila 3:3. Osim tog preokreta utakmica će se pamtiti i po odličnoj igri Samira Bekrića?

"Ta utakmica je bila nevjerojatna, navijači su uživali vidjeli 6 golova veliki preokret i nakon te utakmice smo se digli i osvojili titulu".

Inače ste zbog svoje borbenosti i pristupu igri postali ljubimac navijača Zrinjskog. Godi li ta popularnost među navijačima?

"Svakom igraču je veliko zadovoljstvo kad publika(navijači) daju podršku,. Jako sam zahvalan na velikoj podršci što imam i svakom igraču to jako godi ali je i obaveza,. rudim se da budem sto bolji kako bi se na taj način zahvalio na podršci".

Zrinjski je osvojio tri zadnje titule. Mogu li Plemići nastaviti niz?

"To je velika stvar što se do sada napravilo, trudimo se da budemo što bolji i da ispunimo cilj koji je pred nas stavljen. Vjerujem da možemo, alI ima još da se igra tako da Je sve moguće".

HERCEGOVINA.info