Samir Bekrić: Pošten rad i trud se uvijek nagrade

Samir Bekrić

Iskusni veznjak, u finišu susreta sa Radnikom u Bijeljini, majstorskim udarcem pogodio gol domaćina i Zrinjskom donio veliku pobjedu od 2:1 i prednost od tri boda u odnosu na Željezničar, klub u kojem je Bekrić ostavio dubok trag.

"Jako teška utakmica za nas i drago mi je što smo pobijedili jednu ozbiljnu ekipu, koja ima par odličnih pojedinaca i dobrog trenera. Zadovoljan sam što se vraćam u formu, a najbolja potvrda je  postignuti gol."

Naglašava kako se dobro snašao među Plemićima, gdje su ga odlično dočekali, a on se maksimalno trudi da opravda njihovo povjerenje.

"Što se tiče dobrodošlice, moram da se zahvalim svima, a ja se trudim da opravdam njihova očekivanja. Nisam prošao pripreme i zbog toga mi je žao, jer bih sigurno mogao dati mnogo više, ali od dolaska sam trenirao naporno i radio pošteno kao i u dosadašnjem dijelu karijere. Ovo je pokazatelj da se pošten rad i trud uvijek nagrade", rekao je za SCsport.ba Samir Bekrić.

Nogometaš  Zrinjskog se osvrnuo na odnos sa šefom struke Blažom Sliškovićem. Ističe da ima visoko mišljenje o bivšem izborniku BiH te mu se zahvalio na ukazanom povjerenju.

"Sa šefom imam odličnu suradnju, zahvalan sam mu na povjerenju i što vjeruje u mene. Čast i zadovoljstvo je da me trenira jedna takva veličina. Baka je svjetska klasa, a komplimenti Zidanea i Buffona sve govore o njemu. Za kraj moram da se zahvalim i ostalim trenerima u stručnom stožeru i suigračima koji su mi pomogli da se ovako brzo adaptiram."