S ponosom nosimo hrvatski dres, kockice nam daju snagu i motiv

Darijo Srna, Prema FIFA-inoj statistici, arjen robben, nogomet, FIFA, SP u Brazilu, nogomet, Hrvatska nogometna reprezentacija, AZERBAJDŽAN, Darijo Srna, donacija, srce, mandarine, Hrvati, izbor, nogometaši, Darijo Srna, Vatreni, Hrvatska zemlja, HNS, Darijo Srna, Darijo Srna, uzeir srna, Darijo Srna, Hrvatska zemlja, Darijo Srna, Darijo Srna, kapetan vatrenih
...je europske kvalifikacije, najavio Euro u Francuskoj, otkrio što za njega znače slavne kockice na hrvatskom dresu te je poslao poruku hrvatskim navijačima.

- Meni je ovo posljednje Europsko prvenstvo u hrvatskom dresu i kako se bliži Euro sve mi je teže. Uvijek sam u svim utakmicama davao sve od sebe i ostavljao sam srce na terenu. Hrvatska reprezentacija dala mi je puno lijepih trenutaka i emocija koje nikada neću zaboraviti - rekao je Srna za službenu stranicu HNS-a.

- Kockice na hrvatskom dresu su simbol Hrvatske. S ponosom nosimo hrvatski dres,kockice nam daju snagu i motiv. Kad vidim svoje igrače u hrvatskom dresu s kockicama, osjećaj je neopisiv. Slušati hrvatsku himnu te biti igrač i kapetan hrvatske reprezentacije, najveća je čast - dodao je Srna.

- Očekuje nas teška skupina, ali mi smo Hrvatska. Moramo se tako postaviti, smatram da smo kvalitetniji od Češke i Turske, a sa Španjolskom smo se u Poljskoj dobro nosili. Vjerujem u hrvatsku reprezentaciju - istaknuo je hrvatski kapetan Dario Srna.