Rovčanin: Cilj je borba za vrh

FK Velež, FK Slavija, FK Velež, FK Velež, fk olimpik, Velež, brest, pripreme, Damir Rovčanin, FK Velež
Nakon dvotjednih priprema u Francuskoj i dobro odrađenih kontrolnih utakmica s Brestom i Sochauxom, Rovčanin s puno samopouzdanja najavljuje dobra izdatka Veleža u predstojećoj sezoni koju Rođeni otvaraju gostovanjem zeničkom Čeliku idući vikend.

- Pripreme su prošle odlično, odlazak u Francusku je veliko bogatstvo za sve nas. Škola kakva nam je potrebna. Jednostavno, mnogo brže se igra i tempo je u prijateljskim utakmicama skoro pa jači nego što je to u većini prvenstvenih utakmica u Premier ligi. Zbog svega toga svi mi smo mogli dosta toga naučiti. U Francuskoj, konkretno, kad su obrambeni igrači u pitanju, ne dopuste ti "oka otvoriti".

Moraš brzo reagirati i samo na taj način možeš nešto postići. Kamo sreće da što češće igramo ovakve utakmice, kazao je Rovčanin za Veležovu klupsku stranicu.

Prošla sezona bila je dosta turbulentna, Veležova forma varirala je od utakmice do utakmice. Ovaj put, očekivanja su dosta veća.

- Pridružit ću se najavama kluba i stručnog stožera, a to je borba za vrh.

Imamo jako dobru ekipu i Veležu je tu mjesto, da se bori za vrh, kazao je Rovčanin.

Na pripremama je postigao tri pogotka i nagovijestio dobra izdanja.

- Sve ono što odradite u pripremama vratit će vam se u prvenstvu. Iskreno se nadam da će se "golijada" nastaviti i od prvog kola prvenstva, poručio je Rovčanin. 

J. S. DL