Ronaldo: "Portugal je bolji od BiH"

Cristiano je u konačnih 6:2 ugradio dva pogotka, a mišljenja je kako je pobjeda i više nego zaslužena.

Uz veliku dominaciju i manje poteškoće u nekim dijelovima dvoboja Portugalci su jučer još jednom zaustavili Bosnu i Hercegovinu na korak do završnog turnira. Goste je načeo Cristiano Ronaldo lijepim pogotkom iz slobodnog udarca, a nakon dvoboja s razlogom je odisao zadovoljstvom.

"Odigrao sam dobar susret, postigao sam dva pogotka, a i cijela momčad je odradila odličan posao. Veoma smo sretni što smo izborili Euro", izjavio je Ronaldo za Goal.com nakon utakmice s reprezentacijom koju su u dodatnim kvalifikacijama izbacili i prije dvije godine na putu do SP-a.

"Kad sve uzmemo u obzir, Portugal je zasluženo slavio. Bolja smo momčad od BiH, pokazali smo to danas, baš kao i u prvoj utakmici. Mislim da je i rezultat realan", mišljenje je jednog od najboljih igrača današnjice.

Naravno, nije se moglo ne spomenuti klupsku situaciju, o kojoj član Real Madrid govori sljedeće: "Trenutno ne možemo razmišljati o ogledu s Barcelonom. Prvo imamo igrati s trećeplasiranom Valencijom, kao i s madridskim Atleticom. To će biti teški susreti, ali mi smo mirni i moramo samo nastaviti ovako."

Lovro Štrbinić

hrsport.net