RNK Spit ima novog trenera

Elvis Scoria, RNK Split
Elvis Scoria je novi trener nogometaša Splita priopćeno je u petak iz tog kluba, a on je u izjavi splitskim medijima rekao kako je prihvaćanje ove trenerske dužnosti veliki izazov za njega i pokušat će doprinijeti ostanku u prvoj ligi tog kluba koji se nakon jesenske polusezone nalazi na preposljednjem devetom mjestu prvesntvene ljestvice.

"Ovo je veliki izazov za mene i za ekipu koja ima dosta veliki bodovni zaostatak. Bit će teško, ali moramo biti spremni i motivirani i pokušati izvući Split da ostane u Prvoj ligi," rekao je Scoria.

Kako je prioćeno iz kluba, nakon što je Splitov dosadašnji trener Vjekoslav Lokica po završetku priprema u Turskoj jasno dao do znanja da napušta trenersku dužnost, Uprava kluba je krenula u potragu za novim strategom.

"Scoria bi momčad trebao preuzeti u nedjelju, a u Parku mladeži bit će službeno predstavljen tijekom vikenda nakon potpisivanja ugovora," navodi se u priopćenju RNK Split.

Elvis Scoria je u svojoj trenerskoj karijeri do sada u tri mandata vodio Rijeku te po dva mandata Istru i Slaven Belupo.

Hina