Rijeka pregazila Standard na krcatoj Kantridi

HNK Rijeka, Europska liga, nogomet, Andrej Kramarić, HNK Rijeka, inter, Andrej Kramarić, HNK Rijeka, nogomet, Andrej Kramarić, HNK Rijeka, ponuda, HNK Rijeka, Europska liga, Andrej Kramarić, HNK Rijeka, Chelsea, Andrej Kramarić, transfer, Chelsea, HNK Rijeka, Andrej Kramarić, Leicester, Andrej Kramarić, transferi, transfer, HNK Rijeka, Leicester, Leicester City, Andrej Kramarić, Andrej Kramarić, Hoffenheim, Andrej Kramarić, Hofffenheim, transfer

Rijeka je nastavila impresivni niz nepobjedivosti na Kantridi koji traje od 2009. godine. U 5. kolu Europske lige skinuli su novi skalp, srušili su Standard iz Liegea rezultatom 2:0, ali planove su im pokvarili igrači Feyenoorda.

Nažalost, u drugom susretu iz ove skupine Feyenoord je u Rotterdamu pobijedio Sevillu 2-0, pa će Rijeka za prolaz morati u zadnjem kolu na gostovanju pobijediti aktualnog pobjednika Europske lige. Golove za Feyenoord koji je osigurao prolaz postigli su Jens Toornstra (56) i Karim El Ahmadi (83).

RIJEKA - STANDARD 2:0

STRIJELCI: 1:0 (Moises 26), 2:0 (Kramarić 34 - 11m)

Na ljestvici vodi Feyenoord s devet bodova, Sevilla ima osam, a Rijeka sedam bodova. Na začelju je Standard sa četiri boda. U posljednjem kolu, 11. prosinca sastaju se Sevilla - Rijeka, te Standard - Feyenoord.