Rijeka pobijedila 2-0 i Dinamu pobjegla na +8!

HNK Rijeka, hnk osijek , HNK Rijeka, HNK Hajduk, jadranski derbi, rijeka, Liga prvaka, rijeka, uefa liga prvaka, Liga prvaka, nk rijeka
Dinamu šest kola prije kraja bježe osam bodova. Pobjedu su Riječanima donijeli Roman Bezjak i Franko Andrijašević udarcima s bijele točke.

Od prve minute Rijeka je krenula napadački. Matjaž Kek naredio je potpunu ofenzivu i to se isplatilo već nakon deset minuta. Branič Osijeka Matas igrao je rukom u vlastitom kaznenom prostoru, a s bijele točke je precizan Roman Bezjak.

I nakon gola ista priča. Kekovi igrači nastavili su s napadima, a najviše se ispromašivao Gavranović. Dvaput je izlazio sam pred Malenicu, dvaput je pogodio prečku, ali nikako nije uspio zabiti...

Ako je i bilo neke nade za Osijek, ona se svela na minimum u 45. minuti. Muzafer Ejupi zaradio je crveni karton i pred Osijekom je bila nemoguća misija.

Drugi dio pokušavali su gosti samo ispucati loptu što dalje od svog gola, Rijeka je promašila još pet-šest izglednih prilika, a konačna presuda došla je na početku sudačke nadoknade. Opet su igrači Osijeka skrivili penal, a precizan je bio Franko Andrijašević.

24sata.hr