Rijeka i Chelsea su pronašli zajednički jezik

HNK Rijeka, Europska liga, nogomet, Andrej Kramarić, HNK Rijeka, inter, Andrej Kramarić, HNK Rijeka, nogomet, Andrej Kramarić, HNK Rijeka, ponuda, HNK Rijeka, Europska liga, Andrej Kramarić, HNK Rijeka, Chelsea, Andrej Kramarić, transfer, Chelsea, HNK Rijeka, Andrej Kramarić, Leicester, Andrej Kramarić, transferi, transfer, HNK Rijeka, Leicester, Leicester City, Andrej Kramarić, Andrej Kramarić, Hoffenheim, Andrej Kramarić, Hofffenheim, transfer
Nakon nekoliko dana otezanja i brojnih preokreta prvi strijelac hrvatskog prvenstva Andrej Kramarić dogovorio je prelazak u Chelsea, a londonski će ga klub odmah nakon potpisivanja ugovora proslijediti na posudbu u Leicester City.Kad se već činilo da bi transfer mogao propasti, Rijeka i Chelsea su pronašli zajednički jezik. Riječani su navodno tražili šest milijuna eura odmah i još tri kroz bonuse, ali londonski klub nije na to htio pristati, pa je realizacija posla postala upitna. Na koncu su se dvije strane ipak uspjele dogovoriti, a postoji i kombinacija prema kojoj bi Chelsea i Leicester mogli zajednički platiti odštetu.

Kramarić je u društvu svo menadžera Predraga Račkog i sportskog direktora Rijeke Ivana Mancea otputovao u London, a potom će se društvo uputiti za Leicester.

Podsjećamo, Leicester silno želi hrvatskog reprezentativca u svojim redovima, namjeravao ga je čak i samostalno kupiti, ali Kramariću se ta ideja nije svidjela budući da postoji velika mogućnost da će Lisice ispasti iz Premierlige.

Upravo zbog borbe za ostanak im je Kramarić toliko potreban, a iz istog su razloga blizu dovođenja nekadašnjeg napadača Tottenhama Jermaina Defoea.