FOTO  Rijad Kobiljar: Zrinjski ima kvalitetu da ostvari cilj

Rijad Kobiljar

Sudeći po viđenom, ali i po komentarima navijača Rijad je sjajno iskoristio svoju minutažu, i evo što je rekao za naš portal HERCEGOVINA.info.

Možeš li nam komentirati utakmicu protiv Sarajeva?

Debitirati na Koševu protiv svog bivšeg klub na derbiju je velika stvar i mogu se samo zahvaliti treneru i igračima što su vjerovali u mene i dali mi priliku.

Opća je konstatacija da si svoju minutažu sjajno iskoristio, te da si unio živost u igru Zrinjskog. Da li si ti zadovoljan svojom igrom?

Što se tiče igre šef mi je rekao da uđem i da igram svoju igru. I tako je i bilo. Zadovoljan sam ali znam da mogu bolje i da mora bolje biti. Zahvalan sam na prilici koju  sam dobio i na meni je da i dalje radim i nadam se da ću i narednim utakmicama dobijati minutažu.

Pred Zrinjskim je utakmica sa Radnikom. Tvoja prognoza?

Igramo sada jednu tešku utakmicu protiv ozbiljnog protivnika bez 4 standaradna igraca i biće veoma teško, ali ako uđemo u utakmicu kao protiv Sarajeva i Željezničara da problema neće biti.

Nakon toga slijede čak tri gostovanja. Može li Zrinjski do te tri pobjede?

Mislim da možemo ostvariti 3 pobjede. Pokazali smo da smo najozbiljnija ekipa u državi i da igramo daleko najljepši nogomet. Ako mi budemo pravi  neće biti nikakvih problema i nadam se da ćemo imati malo vise sreće nego u ovim zadnjim utakmicama.

Ove godine mrtva je trka za prvaka. Tko će po tebi na kraju podići pehar i proslaviti titulu?

Po meni ćemo mi ipak osvojiti titulu jer dosad smo pokazali kvalitet i mislim da možemo ostvariti nas cilj !!!

Za kraj poruka navijačima koji za tebe imaju samo riječi hvale?

Lijepo je imati podršku navijača, a  na meni je da iskoristim minutažu maksimalno i bolje i bolje igram. Nadam se da ćemo klub i ja kao individualac u dresu Zrinjskog imati puno uspjeha u budućnosti.