Rijad Kobiljar: Ovog puta mi trebamo napasti

HŠK Zrinjski, Međugorje, trening, rijad kobiljar, HŠK Zrinjski, rijad kobiljar, Vinko Marinović, Goran Karačić, rijad kobiljar, Stadion HŠK Zrinjski, rijad kobiljar, NK GOŠK
... ali je momčad dijelom u mislima i s predstojećim obvezama u prvenstvu pošto ih očekuju najvažnije utakmice ove godine - gostovanja Čeliku i Vitezu.

Ipak Gabeljani prvo moraju odraditi gostovanje u Tešnju gdje su otputovali jučer bez Branimira Odaka, Stjepana Vege, Amira Zolja i Mile Pehara koje je trener Slaven Musa odlučio odmoriti i sačuvati za meč s Čelikom u Zenici.

- Nismo imali puno vremena za pripremu utakmice s TOŠK-om koji slabo poznajemo, kaže veznjak Rijad Kobiljar koji kao posuđeni igrač Zrinjskog nije nastupio za GOŠK protiv aktualnog prvaka u subotu, a sad se vraća u sastav Gabeljana.

- Sama činjenica da idemo u karantin dan prije meča govori o našim ambicijama u Kupu. Želimo pobijediti, ali moramo biti oprezni jer je TOŠK dobio novog trenera Denisa Sadikovića i sigurno će biti motivirani, govori Kobiljar.

TOŠK je praktički još uvijek nepoznanica i u Prvoj ligi FBiH gdje su se plasirali ovoga ljeta.

- Ne smijemo podcijeniti protivnika, ali niti precijeniti. Moramo pružiti maksimum da bi dokazali kvalitetu, a mislim da ćemo morati malo i promijeniti način igre. Dosad smo čekali kontru, ovdje ćemo se trebati nametnuti kao ekipa koja napada i ima posjed, kaže veznjak Lavova.

Puno važnije obveze ih očekuju poslije Tešnja jer će uvezati još dva prvenstvena gostovanja, u Zenici i Vitezu.

- Zasad smo na dobrom putu, a ukoliko bi pobijedili u Zenici i Vitezu, ili osvojili 4 boda, ostanak za GOŠK bi bio puno bliži. Nastojat ćemo u jesenskom dijelu sa što više osvojenih bodova sebi olakšati drugi dio natjecanja, izjavio je Rijad Kobiljar. Er.B.

Dnevni list