Rijad Kobiljar: Drukčija smo momčad u odnosu na gostovanje na Grbavici

kobiljar gošk
- Mislim da smo još jednom pokazali da imamo kvalitetu, jer Mladost je vrlo kvalitetna ekipa i to su pokazali jučer protiv nas, ocijenio je za Sportsport.ba veznjak Zrinjskog na posudbi u Gabeli, Rijad Kobiljar.

- Oni su dobili Željezničar i Sarajevo, ali mi imamo za čime žaliti jer mislim da smo zaslužili dodatna dva boda. Bili smo bolja ekipa, primili dva pogotka na postavljenu obranu kao djeca, to nam se ne smije događati, dodao je pa prokomentirao dosadašnji učinak Lavova, koji su kod kuće dobili Široki, a na strani Slobodu i Vitez.

- Ne možemo biti nezadovoljni jer mislim da je trinaest bodova iz jedanaest kola odlično. Bile su tu još dvije - tri utakmice gdje smo prokockali bodove, ali idemo dalje. Meč protiv Mladosti bio je na visokom nivou uz četiri pogotka i još tri - četiri stopostotne šanse. Mi kao ekipa moramo imati bolju realizaciju i steći više iskustva.

A realizacija je u njegovom slučaju otišla na višu razinu... u desetom prvenstvenom nastupu zabio je i svoj prvi gol, što sigurno nije promaklo ni njegovim poslodavcima u Zrinjskom, s kojim ga ugovor veže do ljeta 2019. godine. Šteta za Rijada i GOŠK jedino je što njegov pogodak za 2:1 nije bio posljednji na susretu.

- Nije bitno ko postiže golove. Kao što kaže Messi, najbolji su golovi koji donesu bodove. Mi smo uzeli jedan, a naravno da bih bio puno sretniji da je ostalo 2:1,. Idemo dalje, mada mi je posebno drago što sam konačno zabio pogodak i nadam se da će sada to ići još bolje.

Željezničar je nova prilika - kako za njega tako i za GOŠK.

- Opet nećemo biti favoriti. Mislim da čitavu ovu godinu nismo to nijednom bili, ali smo upisali tri pobjede protiv odličnih ekipa i sada neriješeno sa Mladosti. Mogu slobodno reći da idemo na tri boda i mislim da će biti kvalitetna utakmica. Mi smo potpuno drukčija ekipa u odnosu na prvo kolo i gostovanje na Grbavici (poraz 1:3., op. a.).