Realovi navijači u šoku zbog Matea Kovačića

Mateo Kovačić, Real Madrid, ozljeda, Mateo Kovačić, Real Madrid, Mateo Kovačić, Mateo Kovačić, Real Madrid, ozljeda, Mateo Kovačić, Real Madrid, Mateo Kovačić, Real Madrid, Mateo Kovačić, mario pašalić, AC Milan, Mateo Kovačić, vjera, Mateo Kovačić, Real Madrid, Mateo Kovačić, Real Madrid

Kovačić je otputovao sa suigračima u Italiju i očekivalo se kako će biti barem na klupi. Međutim, trener Los Blancosa Zinedine Zidane iznenadio je odlukom da Vatrenog izostavi iz konkurencije za ovaj dvoboj, piše net.hr.

Sjajne igre Kovačića

Odluka Francuza šokirala je navijače madridskog sastava. Posebno ako se zna kako je Kovačić sjajno igrao gotovo svaki put kad je ove sezone dobio priliku.

"Nema iznenađenja u prvih 11 Reala, ali ima na klupi. Otpali su Kovačić i Asensio", piše španjolski novinar Jorde Calabres, dok su fanovi na društvenim mrežama izražavali svoju iznenađenost.

‘Toliko smo jaki da nam Kovačić može biti na tribinama'

"Zidane je napravio iznenađenje".

"Ovo je bizarna odluka Zidanea".

"Očito je da ne mogu igrati svi, ali igrači poput Kovačića, Jamesa ili Isca su se dokazali dobrima. Mora da su zasićeni ovime".

"Kovačić nije niti na klupi? Zidane, pa gdje je tu logika?"

"Da sam na na mjestu Kovačića, odmah bih pozvao agenta i nastojao pronaći novi klub", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Hijerarhija u momčadi Reala

Portal Fichajes.net. ističe kako je sinoć uoči utakmice viđena prava hijerarhija u momčadi Reala.

"Zidane je neke igrače odlučio izostaviti iz utakmice, a među njima je i Kovačić. Kovačić nije konkurirao za utakmicu, što je čudno ako se uzme u obzir njegove sjajne partije u posljednje vrijeme. Odluka Zidanea ne oduševljava Kovačića. Radi se o igraču koji je došao na Santiago Bernabeu prije godinu i pol. Stoga, to što je nominalno Hrvat rezervni igrač i nije tako strašno. Nema bojazdi da bi Kovačić mogao napustiti klub, on priča samo na terenu. Ozljede i rotacije Zidanea omogučilo je šansu Hrvatu koji ju je iskoristio. Međutm, daleko je on još od igrača koji spadaju u one najbolje Zidaneove, nogometaša u koji će Francuz polagati najveće nade u velikim noćima, velikim utakmicama. Kovačić jednostavno ne spada u one nedodirljive u Realu", piše Fichajes.net.

Ove sezone 22-godišnji Kovačić odigrao je 28 utakmica za Real, a prvi susret s Napolijem odgledao je s klupe. Nedavno se pojavila informacija kako je PSG sljedećeg ljeta već pripremio 45 milijuna eura za njega.