Real želi Van de Beeka, Modrić seli na San Siro

luka modric

Španjolski nogometni velikan Real Madrid pokazao je veliki interes za nizozemskog veznjaka Donnyja Van de Beeka (22), a ako se ovaj transfer realizira, kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić (33) mogao bi preseliti u redove Milana, prenose španjolski mediji.

Modrić je navodno prihvatio ponudu glavnog Milanovog sportskog operativca Zvonimira Bobana, međutim sve sada ovisi o tome hoće li Real slomiti Ajax kako bi mladi Nizozemac preselio na Santiago Bernabeu.

Iz Amsterdam su već poručili kako će sve učiniti kako bi zadržali svog veznjaka.

“Učinit ćemo sve što je u našoj moći kako bi Donny ostao u klubu. Ne želimo ga izgubit, on je iznimno važan dio naše momčadi. Međutim, kada se pojavi klub kao što je Real onda situacija postaje teža,” kazao je trener nizozemskog velikana Erik Ten Hag.

Ajax je ovoga ljeta već izgubio dva ‘dijamanta’, Frenkie de Jong je preselio u Barcelonu za 75 milijuna eura, dok je Matthijs de Ligt novi član Juventusa za 74 milijuna eura. Odlazak još jednog važnog igrača dodatno bi oslabio ambicije amsterdamskog kluba.

Talijanski mediji pišu kako su bivši i sadašnji kapetan ‘Vatrenih” Zvonimir Boban i Luka Modrić dogovorili sve detalje oko trogodišnjeg ugovora. Luka bi navodno na San Siru zarađivao 7.5 milijuna eura po sezonu, plus bonusi.

Modrić je u Real Madrid stigao 2012. iz Tottenhama i u dresu ‘Kraljevskog kluba” je sakupio više od 300 nastupa. Osvojio je ukupno 14 trofeja pri čemu četiri Lige prvaka i jedno španjolsko prvenstvo.

Hina