Real zbog Modrića prekršio sve običaje, Luka otkrio: 'Iznenadili su me!'

luka modrić
iznad pojedinaca, od vodstva do igrača. Luka Modrić otkrio je kako je došlo do produženja ugovora nakon samo dvije godine provedene u Madridu.

Modrić je na Santiago Bernabeu stigao 2012. godine iz Tottenhama, potpisao je ugovor na pet godina uz godišnju plaću od 4,5 milijuna funti. No, mimo svih običaja, čelnici Reala odlučili su Hrvatu već nakon dvije godine ponuditi novi ugovor, godinu dana duži i uz poboljšane financijske uvjete.

Taj je postupak iznenadio i samog Luku.

"Moram priznati da me Real pomalo iznenadio kad mi je par tjedana prije finala Lige prvaka ponuđen produžetak ugovora! Iskreno, tome sam se u nekoj perspektivi nadao, razmišljajući kako je do tada najvažnije da igram onako kako se od mene očekuje, ali nisam mogao očekivati da će to dogoditi već sada. Zato smo se vrlo brzo i lako dogovorili, jer ono što su oni željeli želio sam svim srcem i ja. Real Madrid je ispunjenje mojih nogometnih snova u svakom smislu", otkrio je Modrić u razgovoru za Sportske novosti.

Luka je dirnut ovim postupkom čelnika kluba.

"Prije svega ga doživljavam kao veliko priznanje, možda i najveće u mojoj karijeri! Znate, kada dolazite u novi klub imate velika očekivanja vi ali i oni koji su vas, uz nemale muke i ulaganja, doveli. Tada je sva pažnja i respekt kojeg uživate nekako i normalan. No, kada nakon dvije godine ovakav klub ponudi novi i duži ugovor, onda zapravo postajete svjesni koliko vas poštuju i najbolje osjetite da su ljudi sretni što ste s njima".

Prokomentirao je Modrić i priču da bi mogao napustiti Real 'jer u Madridu nije zadovoljan'.

"Ma to su gluposti! Od prvog dana dolaska u Real govorio sam da sam sretan i da mi je odluka o dolasku u Madrid najbolja u karijeri! Niti jednog jedinog trenutka nisam pomislio da bih otišao, a kamoli da mi tu nešto ne odgovara. U Realu mi nije odlično, u Realu mi je fantastično! Da se mene pita bio bih ovdje do kraja karijere jer ovo je vrh vrhova!".

Sportski.net/Sportske novosti/T.H.