Real Madrid ponudio 120 milijuna eura i Modrića za Neymara

Luka Modrić
Arhiva/Hercegovina.info

Real Madrid je ponudio 120 milijuna eura i Luku Modrića francuskom prvaku PSG-u u zamjenu za napadača Neymara, izvijestile su u srijedu navečer novine Sport sa sjedištem u Barceloni pozivajući se na neimenovane izvore uključene u pregovore. Tu informaciju u srijedu nitko nije potvrdio.

"Real Madrid je, kako smo uspjeli doznati, poslao službenu ponudu od 120 milijuna eura i prelazak Modrića. Pozicije bi se mogle jako približiti", navodi Sport na svojoj internetskoj stranici. Dodaje kako se Neymar odupire odlasku u Madrid čekajući potez Barcelone u koju bi se htio vratiti.

PSG-ov glasnogovornik Yann Guerin odbio je odgovoriti na upit, a glasnogovornik Real Madrida nije odgovorio do objave ove vijesti.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić nije otputovao u srijedu s momčadi u Salzburg jer je osjetio fizičko preopterećenje na treningu u utorak, izvijestio je Real Madrid ranije u srijedu.

"Imao je manje fizičko preopterećenje. Ništa bitno. Provodi se tretman te će trenirati bez problema", rekao je glasnogovornik Real Madrida u telefonskom razgovoru uoči polaska na put. Igrači su u utorak na zatvorenom treningu igrali vježbajući posjed lopte i presing.

Trener Zinedine Zidane je poveo četiri vezna igrača – Tonija Kroosa, Isca Alarcóna, Federica Valverdea te Casemira koji se ovaj tjedan vratio s godišnjeg odmora nakon osvajanja južnoameričkog prvenstva s Brazilom. Modrić je ostao u Madridu i nije bio dostupan za komentar.

Hina