FOTO/VIDEO  Real izborio polufinale uz veliku sudačku pomoć

luka modrić

Sjajna utakmica na Santiago Bernabeuu između Real Madrida i Bayerna okončana je pobjedom Madriđana nakon produžetaka. Bavarci su bili bolji u 90 minuta s 2:1, ali Real Madrid s igračem više u produžecima ipak je stigao do pobjede..

 

REAL MADRID - BAYERN 4-2 (0-0, 1-2)

REAL MADRID: Navas - Carvajal, Ramos, Nacho, Marcelo - Modrić, Casemiro, Kroos (od 114. Kovačić) - Isco (od 71. Lucas Vazquez), Benzema (od 64. Asensio), Ronaldo.

BAYERN: Neuer - Lahm, Boateng, Hummels, Alaba - Alonso (od 75. Mueller) - Robben, Vidal, Thiago, Ribery (od 71. Douglas Costa) - Lewandowski (od 88. Kimmich).

Strijelci: 0-1 Lewandowski (53-11m), 1-1 C. Ronaldo (76), 1-2 Ramos (78-ag), 2-2 C. Ronaldo (105), 3-2 C. Ronaldo (109), 4-2 Asensio (112)

 

S obzirom na prednost koju je Real donio iz Muenchena, bilo je za očekivati da će Zinedine Zidane svoju taktiku graditi na čvrstoj obrani i brzim kontranapadima. Bayern je u prvom poluvremenu jkonkretno zaprijetio samo u 9. minuti, kad je Thiago Alcantara dobro pucao, ali je Marcelo dobro blokirao njegov udarac.

Od 26. minute nizale su opasne akcije pred vratima Bavaraca. Prvi je opasan udarac u donji desni kut uputio Carvajal, ali se Neuer ispružio i uspio odbiti loptu. Dvije minute poslije vratar Bayerna bio je svladan, ali je Ramosovudarac iz srca kaznenog prostora s gol-crte očistio Boateng.