Rakitić u šoku: Barcini navijači pokucali mu na vrata obiteljske kuće

IVAN RAKTIĆ, Ivan Rakitić, ljubav, SP RUSIJA, supruga, Ivan Rakitić, Hrvatska zemlja, Ivan Rakitić, FC Barcelona, barcelona, PSG, Ivan Rakitić, luka rakitić, Ivan Rakitić, FC Barcelona, navijači

Barceloni se još nije slegnula prašina koja se podigla nakon šokantnog poraza od Liverpoola (0:4) i ispadanja iz Lige prvaka.

Katalonci su drugu godinu u nizu ispali iz najelitnijeg klupskog natjecanja i to tako što su u uzvratu ispustili prednost od tri gola razlike.

Nakon debakla mediji i navijači žestoko su kritizirali Valverdeove igrače. Među onima koji su najviše spominjani bio je i naš Ivan Rakitić. Hrvatski reprezentativac je sa suprugom i djecom otišao na nekoliko dana u Sevillu na odmor, a kada se vratio u Barcelonu na vrata su mu pokucali najžešći navijači katalonskog kluba - Ultrasi. 

Oni najvatreniji iz radikalne navijačke skupine Boixos Nois, otišli pred Rakitićevu kuću kako bi popričali o njegovu ponašanju, piše španjolski sportski dnevnik AS. U razgovoru koji je trajao nekoliko minuta Hrvat je objasnio kako je u Sevillu išao zbog obiteljskih razloga i nije imao namjeru nikoga uvrijediti, a ponajmanje navijače.

Želio je da njegov posjet Sevilli u kojoj je proveo tri godine i gdje je upoznao svoju suprugu prođe nezapaženo . Kada je saznao za fotografiju koja je objavljena na internetu, odmah je tražio da se ona ukloni. Nakon razgovora društvo se razišlo bez incidenta.

vecernji.hr