FOTO/VIDEO  Rakitić potopio Real Madrid

nogomet, Ivan Rakitić, Real Madrid, Sevilla, Ivan Rakitić, Sevilla, nogomet, Hrvatski reprezentativac, Europska liga, Sevilla, Juventus, valencija, Benfica, Ivan Rakitić, FC Barcelona
Naš reprezentativac Ivan Rakitić odlično je odigrao susret, te je briljantnim potezom asistirao za drugi odlučujući pogodak svoje momčadi.

Poveo je Real golom Ronalda u 14. minuti, ali samo pet minuta kasnije Bacca je izjednačio rezultat. U drugom dijelu Luka Modrić je imao par odličnih dodavanja za Marcela koji nije uspio zabiti. Susret je odlučio Rakitić koji je u 72. minuti maestralnim potezom sombrerom prevario Pepea i krenuo prema golu Reala , te u ključnom trentuku dobacio loptu do Bacce koji zabija svoj drugi gol na utakmici.

U ostalim susretima Atletico Madrid je slavio protiv Granade 1:0 pogotkom Coste, a Barcelona je nadigrala Celta Vigu s 3:0. Barcelone je odlično otvorila susret pogotkom Neymara u šestoj minuti, a Lionel Messi je u 30. minuti praktički završio utakmicu zabivši za 2:0. Konačan rezultat postigao je opet Neymar u 67. minuti.

Porazom kod Seville Real Madrid pao je na treće mjesto te sada za vodećim Atletico Madridom zaostaje tri boda, a Barcelona mu bježi dva boda.