Rakitić postaje žrtva Messijevog bijesa: Barcelona šalje Vatrenog u Real u zamjenu za njihovu zvijezdu?

Ivan Rakitić, FC Barcelona, Ivan Rakitić, Luis Enrique, FC Barcelona, leo messi, IVAN RAKTIĆ, FC Barcelona, Ivan Rakitić, FC Barcelona, Liga prvaka, Ivan Rakitić, FC Barcelona, barcelona, Ivan Rakitić, FC Barcelona, Ivan Rakitić, FC Barcelona

... je niz glasina u španjolskim medijima o rekonstrukciji momčadi koja bi se mogla dogoditi ovdje ljeta. 

Lineol Messi navodno je čelnicima kluba poručio kako u svlačionici više ne želi vidjeti trenera Luisa Enriquea te suigrače Andre Gomesa, Lucasa Dignea i Jérémyja Mathieua.
Potom je objavljeno i to da je zatražio dovođenje Angela Di Marije iz PSG-a, a dosta se pisalo i o tome da će Isco postati 13. igrač u povijesti Reala koji će izravno prijeći u Barcelonu. Veznjak je navodno još jedna od Messijevih želja.

Španjolski Don Balon tvrdi da Argentinac toliko inzistira na njegovu dovođenju da je katalonski div spreman Real Madridu u zamjenu za njega ponuditi hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića.

Kao što je poznato nekoliko mjeseci Rakitić živi u nemilosti Enriquea. Dosta je bilo govora o njegovu odlasku u Manchester City međutim sam je rekao da mu je primarna želja potpisati novi ugovor. I baš kad se činilo da je to gotova stvar Don Balon je izašao s ovom informacijom.

Prema njima šefovi barcelone navodno misle da Rakitićev eventualni odlazak iz kluba ne bi bio velik udarac ukoliko bi Isco došao.

S obzirom na to da Messiju sljedećeg ljeta istječe ugovor, a novi nije potpisao čelnici Barcelone sve će napraviti da bi usrećili Argentinca.
Sada, naravno, treba pričekati i vidjeti kako će se cijela situacija rasplesti.

sportski.net