Rakitić i Perišić osvojili Španjolski i Njemački kup

Ivan Perišić, Uvijek vjerni udruga, vatrena krila, Ivan Rakitić, Ivan Perišić, Ivan Perišić, transfer, Inter Milano, Ivan Perišić, inter, Hrvatska, bugaska, Vatreni, vatreni Hrvatska, Ivan Perišić, Davor Šuker, Jose Mourinho, Ivan Perišić, Manchester United, Ivan Perišić, FC Barcelona, Ivan Perišić, inter, Manchester United, FC Bayern, Bayern München, Ivan Perišić, Josip Brekalo
Finale Njemačkog kupa odigrano je na Olimpijskom stadionu u Berlinu, a Wolfsburg je pobijedio Borussiju iz Dortmunda 3:1.

Borussia (D) rano je povela preko Aubameyanga, no Luiz Gustavo, De Bruyne i Dost još su u prvom poluvremenu preokrenuli rezultat, a za treći je pogodak Wolfsburga asistirao Ivan Perišić.

Perišić je igrao do 74. minute te tako dao svoj doprinos prvom Wolfsburgovom osvajanju Kupa u povijesti.

Završnu utakmicu španjolskog Kupa kralja ugostila je Barcelona, koja je tako na svom terenu svladala Athletic Bilbao, također 3:1.

Barcelona je slavila zahvaljujući dvostrukom strijelcu Messiju te Neymaru, a počasni pogodak za Athletic postigao je Williams.

Ivan Rakitić, koji je s Barcelonom osvojio i Primeru, odigrao je cijelu utakmicu, a započeo je akciju za drugi pogodak svoje momčadi.

hns-cff.hr