FOTO/VIDEO  'Raketin' gol i asistencija

Ivan Rakitić, FC Barcelona, nogomet, FC Barcelona, Ivan Rakitić, tv prava, televizijska prava, FC Barcelona, Telefonica , Ivan Rakitić, nogomet, EL Clasico, Barcelona - Real, Luka Modrić, Ivan Rakitić, FC Barcelona, FC Barcelona, leo messi, Ivan Rakitić, uefa liga prvaka, Ivan Rakitić, uefa liga prvaka, Ivan Rakitić, FC Barcelona, nogometaš, FC Barcelona, klupski prvaci svijeta, FC Barcelona, nogomet, Ivan Rakitić, novi ugovor, nogometaš
Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić upisao je pogodak i asistenciju u pobjedi nad Granadom, a objasnio je i proslavu pogotka sa svojim vratarom.

Barcelona je kod Granade pobijedila 3:1, a prvi je pogodak za Katalonce postigao Ivan Rakitić. Za drugi je asistirao Luisu Suarezu, da bi treći na Suarezovu asistenciju postigao Lionel Messi.

"Najvažnije je skupljati bodove. Bio je težak susret, Granada nam je stvorila dosta problema. No, odradili smo dobar posao i mislim da smo zasluženo pobijedili", sažeo je Rakitić poslije utakmice.

"Teren nije bio lak za igru, ali uspjeli smo opet pokazati svoj identitet. Naporno smo radili od početka do kraja. Moramo još napredovati, ali na dobrom smo putu", dodao je.

Svoj je pogodak Rakitić posebno slavio s njemačkim vratarom Barcelone Marcom Andreom ter Stegenom te je naglasio koji je razlog tome:

"Zbog gola i asistencije uvijek se dobro osjećate, ali ja se ionako uvijek dobro osjećam u Barceloni. Ter Stegen stalno ponavlja da ću zabiti, a mi se u svlačionici dobro slažemo. Među igračima vlada odlična atmosfera", ispričao je Ivan Rakitić.