Rahimić preuzeo Slogu iz Ljubuškog

Ibro Rahimić

Uprava Sloge i Rahimić su još ranije dogovorili sve detalje o suradnji, pa će od danas Rahimić i službeno postati novi trener lidera Druge lige FBiH Jug, piše Dnevni List.

- Radi se o projektu koji traži više vremena jer je cilj ulazak u Premier ligu. Već sljedeće sezone u Prvu ligu FBiH, potom u iduće dvije sezone i u elitni rang. Drago mi je da su u klubu ambiciozni jer i osobno mislim da bez toga nema smisla raditi, govori Ibro Rahimić istaknuvši kako se psihički odmorio poslije odlaska s klupe Veleža.
U međuvremenu je imao i nekoliko ponuda premierligaša, ali se ipak odlučio za dugoročni projekt Sloge.

- Ovako mogu biti u svom gradu i raditi, a to je također jedna od stvari koja je odlučila. Osim toga s regionalnom dječjom školom Sloga ima preduvjete za napredak i postati regionalno nogometno središte, smatra Rahimić.
Novi šef struke neće voditi momčad u posljednjem jesenskom kolu kada Sloga u subotu bude nastupila u Tomislavgradu protiv domaćeg Tomislava.
- Moja filozofija igre bi nogometaše u ovom trenutku mogla samo zbuniti i zato je bolje da s njima započnem raditi tek od zimskih priprema u koje ćemo krenuti ranije jer za to imamo sve uvjete, kazao je Rahimić.