PSG nudi Neymaru 40 milijuna eura godišnje

PSG je spreman platiti Barceloni 190 milijuna eura odštete, a Brazilcu nevjerojatnih 160 milijuna eura za četverogodišnji ugovor, prenose brazilski mediji. Nagađa se kako bi ugovor s odštetom, plaćom i bonusima ukupno iznosio oko 400 milijuna eura.

Francuski mediji pišu kako vlasnik pariškog kluba šeik Nasser Al-Khelaifi obožava brazilskog majstora i sve će učini kako bi ga doveo na Park Prinčeva.

Neymarov sadašnji ugovor s Barcelonom traje do lipnja 2018. godine i Brazilac već mjesecima pregovara s Barcom oko novog ugovora. Navodnu mu Katalonci nude 16 milijuna eura po sezoni, što je četiri milijuna eura manje od sadašnje plaće Lea Messija.

Veliki interes za njegovim uslugama pokazali su i Real Madrid, te Manchester United. No, čini se kako Brazilac ima samo jednu dvojbu. Ostati na Camp Nou ili preseliti u Pariz.

»Vjerujem kako će Neymar ipak ostati u Barceloni. Međutim, ukoliko se odluči na odlazak nema šanse da preseli u Real Madrid. Nije on Juda,« poručio je bivša legenda Barcelone Hristo Stoičkov.

Hina