PSG kreće u akciju zvanu Ronaldo

ronaldo i peres
Stoga se i glasine koje smo ranije smatrali nemogućima, danas čine potpuno realne.
Jedna od takvih je i glasina španjolskih, engleskih i francuskih medija da Cristiano Ronaldo želi napustiti Real Madrid, iako je s kraljevskim klubom nedavno potpisao 'doživotni' ugovor do 2021. godine, prenose sportske.info.

Ronaldo je navodno molio Florentina Pereza da ga na kraju sezone pusti uz razumnu cijenu i da ne inzistira na pokretanju klauzule koja iznosi 400 milijuna eura. Te vijesti je jedva dočekao PSG koji je već krenuo kovati plan kako do Portugalca.

S obzirom na to da su ljetos na Neymara potrošili 222 milijuna eura, a Monacu za Mbappéa moraju platiti 180 milijuna eura, Parižani su pod Uefinim povećalom i ne bi smjeli ni pomišljati na još jedan nerazuman transfer.

Međutim, oni su rješenje pronašli u prodaji trojice svojih zvijezda i na taj način planiraju doći do potrebnog novca da ispoštuju i FFP a nakon toga i dodatno isfinansiraju dolazak velikog Ronalda u Pariz.

Zbog Ronalda su se spremni odreći Edinsona Cavanija, Angela Di Marije i Juliana Draxlera. S rasprodajom zvijezda navodno kreću već u januaru, a zarađenim novcem će krenuti u akciju 'Ronaldo'.