Prvi put bez Tonija Šunjića

Bit će vrlo zanimljivo po završetku prvog dijela sezone podvući crtu i vidjeti bez koliko je igrača iz utakmice u utakmicu imao Dragan Jović. U prošlom kolu protiv Laktaša, osim odavno ozlijeđene četvorke (Damir Džidić, Mladen Žižović, Mate Dragičević, Danijel Stojanović), nije mogao računati ni na Igora Žuržinova (žuti kartoni), dok je već u prvom poluvremenu bio prisiljen mijenjati Stanleyja Afedzieja, Igora Musu i Krešimira Kordića.

 U nedjelju protiv Leotara sigurno, pak, neće moći računati na sedmoricu. Afedzie i Musa nova su dva igrača na listi ozlijeđenih, a prvi put ove sezone Jović će biti i bez Tonija Šunjića, koji je u Laktašima dobio treći žuti karton.

Od u uvodu spomenute četvorke najbliži povratku na travnjaku su Džidić i Dragičević, no njihov eventualni nastup treba očekivati tek u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Kupa protiv Sloge, u koju će Zrinjski ući s dva gola prednosti iz prve utakmice.

- Sigurno je da ničiji povratak nećemo požurivati i tako riskirati novu ozljedu, ali ozljede Džidića i Dragičevića polako postaju prošlost i oni bi mogli zaigrati protiv Sloge. I Žižović će uskoro ući u puni ritam treninga, ali njega nećemo koristiti u završnici jeseni baš kao i Danijela Stojanovića, izjavio je Jović za Dnevni list.

loading...