Protiv Liverpoola moramo pokazati karakter i dohvatiti peto mjesto

U utorak je Tottenham poražen na gostovanju kod Manchester Cityja 1-0, čime je izgubio i teoretske šanse u osvajanje četvrtog mjesta koje posljednje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka, pa sada Spursima predstoji borba s Liverpoolom za petu poziciju.

- Liverpool igra dobro. U odličnoj su formi i bit će to još jedna interesantna utakmica – najavio je Modrić nedjeljni dvoboj 37. premierligaškog kola za klupsku web-stranicu.

- Nadam se da možemo ponoviti jednaku igru kao i protiv Cityja, ali ovoga puta s pravim rezultatom. Veselim se tom susretu. Oni su sjajna momčad i mi ćemo pokazati od čega smo napravljeni. Ispali smo iz utrke za Ligu prvaka, ali moramo se boriti za peto mjesto. Moramo pokazati karakter.

Na kraju se Luka osvrnuo na poraz od Cityja u utorak, utakmicu u kojoj su Spursi stvorili dosta izglednih prilika a u kojoj je i sam hrvatski veznjak u dva navrata u prvom dijelu bio blizu postizanja gola.

- Šteta što nisam zabio, bio sam tako blizu, ali ukupno gledano smo odigrali dobro i trebali smo izboriti bolji rezultat. Mislim da možemo biti zadovoljni igrom, ali sada trebamo nastaviti dalje.

Na prvenstvenoj ljestvici šestoplasirani Tottenham za petoplasiranim Liverpoolom zaostaje dva boda.

Izvor: sportske.jutarnji.hr