Prosinečki pozvao Pirića, Lončara, Zakarića…

Vatreni, klupa, robert prosinečki, reprezentacija BIH, robert prosinečki, robert prosinečki, BIH, robert prosinečki, BIH, robert prosinečki, BIH, robert prosinečki, BIH, BIH, bugarska, robert prosinečki, BIH, robert prosinečki, BIH, Azerbejdžan, robert prosinečki
Još ranije, Savez je potvrdio da će se protiv Crne Gore službeno od državnog dresa oprostiti Zvjezdan Misimović, Emir Spahić i Vedad Ibišević, no prije objave popisa, poznata su i neka druga imena koja će se naći u kadru. Iz prvaka Zrinjskog pozvan je vratar Kenan Pirić, iz kadra Širokog priključit će se Stjepan Lončar, Željezničar će dati ofenzivnog veznjaka Gorana Zakarića.

Ove godine Zmajevi su odradili četiri utakmice. Na američkoj turneji remizirali su s SAD-om (0:0), a poraženi su od Meksika (0:1), nakon čega su savladali Bugarsku (1:0) i odigrali bez golova sa Senegalom. Sljedeće okupljanje zakazano je za srijedu, 23. svibnja u hotelu Austrija na Ilidži, a kako je Prosinečki najavio, za Crnu Goru i Južnu Koreju pozvat će većinu igrača koji nisu igrali u prethodne dvije utakmice, podosta igrača iz mlade reprezentacije. S. N.

Dnevni list