Propali pregovori Mamića i BBB-a: Bojkot se nastavlja!

A i to je bilo nadomak ruke. Sastanak s Mamićem koncem lipnja značio je da su se stvari pomakle s mrtve točke. No, u petak bomba.

"Pregovori su prekinuti i bojkot se nastavlja i u novoj sezoni". Bila je to poruka navijača. Krenuli smo "kopati" i saznali kako su se predstvnici kluba trebali naći s navijačima i započeti novu rundu pregovora. No, klupski predstavnici ignorirali su dogovor. Na tajnoj lokaciji nisu se pojavili, mobitele su isključili... Dovoljan signal da navijači nakon kratkog usuglašavanja odluče o izlasku iz pregovora i nastavku bojkota, piše Jutarnji list.

- Shvatili smo kako su pozivi da pronađemo zajednički jezik bilo tek mazanje očiju i kupovina vremena. Nama ne trebaju funkcije jer mi nismo foteljaši - pojasnio je jedan od viđenijih navijača razloge izlaska iz pregovora.

Podsjetimo, navijači i Zdravko Mamić našli su se na zajedničkom sastanku koncem lipnja i počeli s razgovorima koji su trebali imati za epilog povratak BBB-a na tribine, ali i implementiranje zahtjeva "jedan član - jedan glas" u Statut kluba.

Zadatak da to pravno izvedu dobili su Damir Vrbanović i Dragutin Nemec, član inicijative ZZD-a. No, na tome je sve stalo. Kada se u petak ljudi iz kluba nisu pojavili na novom sastanku, navijači Dinama u bojkotu su odlučili izaći iz pregovora i dodati gas svojoj borbi za transparentni Dinamo.

- Očito je Mamić shvatio da je jak s punim stadionom protiv Neftçija. No, što će biti kada se ulaznice neće dijeliti za kunu? - pita se naš sugovornik koji je htio ostati anoniman sve dok grupa ne izda priopćenje o razlozima prekida pregovora, ili razgovora kakvim ga je nazvao Zdravko Mamić. U svakom slučaju, slijedi nova borba.

- Još jača i još žešća, ali o konkretnim stvarima na vrijeme. Uskoro... - obećavaju iz redova ZZD-a, prenosi Jutarnji list.