Problemi u Bayernu traju već neko vrijeme

Niko Kovač, Niko Kovač, Bayern München, FC Bayern, Niko Kovač, Niko Kovač, Bayern, Bayern München, Bayern München, Niko Kovač, Niko Kovač, Bayern München, Bayern, Bayern, FC Bayern, Bayern München, Leipzig, Niko Kovač, Bayern, Niko Kovač, Niko Kovač, Bayern, Niko Kovač
Četiri utakmice zaredom njemački prvak ne zna za pobjedu i to zasigurno nije nešto na što se bavarski gigant navikao.

Stoga su iz Bayerna večeras na službenim kanalima objavili da će se u petak u 12 sati održati posebna konferencija za novinare nakon uobičajene koju će trener Niko Kovač održati uoči utakmice protiv Wolfsburga.

"Nakon presice u 11 sati, održat će se još jedna u 12 sati, a na njoj će biti Uli Hoeneß, Karl-Heinz Rummenigge i Hasan Salihamidžić", stoji u kratkom priopćenju na službenom Twitter profilu minhenskog kluba.

O čemu je točno riječ, zasad se službeno ne zna, ali sigurno je da će nešto vrlo važno biti priopćeno javnosti. Njemački mediji zasad nemaju previše informacija o tome. Čak ni uvijek dobro obaviješteni Bild nema konkretnijih informacija, ali kroz medije se provlači priča da je posljednji put kada su zajedno pred novinarima bili Hoeneß i Rummenigge imenovan novi trener - Jupp Heynckes. To se dogodilo poslije otkaza Carlu Ancelottiju.

"Svi stojimo uz njega kao jedan! Nije bitno što se trenutačno događa, ali nije bitno niti ono što će se događati u sljedećih nekoliko tjedana. Branit ću Niku Kovača do smrti. Imamo savršen odnos i situacija je mirna. Niti u jednom trenutku nisam pomislio o smjeni", kazao je Hoeneß za Süddeutsche Zeitung prije nekoliko dana.

Hoće li gazda Uli isto tvrditi i sutra?